Big Game Komiža

Pregledajte raspored cjelokupnog programa za ovogodišnje, četverodnevno natjecanje.
Uz već dobro poznat natjecateljski program i očekivano dobar ulov, ove godine posjetitelje će zabavljati eminentni hrvatski izvođači – Magazin, 4 tenora, Giuliano i Diktatori, Kopito. U okviru Manifestacije STREET SEAFOOD FESTIVAL – eno-gastro event, posjetitelji će moći uživati u plodovima mora, degustirati vina otočkih vinar i proizvode u okviru Sajma autohtonih otočkih proizvoda.

Održat će se i Okrugli stol na temu: Big Game ribolov – doprinos proširenju turističke ponude u koji će se moći uključiti i natjecatelji. Sudionici: Min. Turizma, min Poljoprivrede – Uprava ribarstva, Hrvatska turistička Zajednica, Hrvatski savez za sportski ribolov na moru, Institut za oceanografiju i ribarstvo – Split, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Uz navedeni program organizirat će se i natjecanje u udičarenju djece u dobi od 7 – 14 godina kroz Little Game natjecanje s poznatim Komiškim gajetama Falkušama.

Prijavom na natjecanje osigurano je: besplatan vez, četiri večere, 120 kg srdele.

Propozicije natjecanja Raspored događanja

Street Seafood Festival

Uz već dobro poznat natjecateljski program i očekivano dobar ulov, posjetitelji će uživati u kulinarskom, eno-gastro eventu STREET SEAFOOD FESTIVAL, gdje će meštri priprave morskih delicija ponuditi najbolje što more može dati.